FANDOM


Vilagpanorama

A Világ-panoráma Szaniszló Ferenc álpolitikai műsora az Echo TV-n.

Tartalom

Háttérhatalom, összeesküvés-elméletek, félremagyarázott jelenségek burjánzanak Szansziló műsorában. Nem csoda, ha a Duna TV kirakta.

Felcsendül a Battelfield 1942 feltehetőleg nem licenszelt zenéje[1], konteós képsorok váltják egymást. A főcím után Rómától Görög-Bizáncig, Rajnától Levédiáig köszönt minden kedves nézőt a légzésproblémákkal küzdő műsorvezető.

Szélsőjobb nézetei miatt rendkívül népszerű a műsor a nemzeti érzelmű, a magyarkodó és a rasszista honfitársaink körében.

Vendégek

A műsor kiváló platform, hogy a különböző "kutatók" és "szakértők" hitelesnek látszó TV-adásban beszéljenek megháborodott elméjük tévszüleményeiről - átverve ezzel a nézők sokaságát.

Summa

A műsornak van annyira elvetemült rajongója, hogy külön blogon gyűjti össze a tartalmakat. Akinek nincs idegzete végignézni minden műsort, az itt rövid összefoglalókat találhat - és persze a műsorok felvételeit is. Lambert BlogForrások

  1. Joel Ericcson: Battlefield 1942, "Slaughter IV" https://youtu.be/IbdgQrIzDgc?t=8m59s

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.