FANDOM


Eredeti jelentése szerint a dolgok természetét állandóan kutató, nyitott ember. Ezt kérdezéssel teszi és azzal, hogy nem fogad el mindent készpénznek, amit elé raknak.

A Felébredtek szerint pont az ellenkezője (Fuck Logic): az alternatív tudás elől elzárkózó, elvakult ember, aki csak a beléprogramozott tudást képes elfogadni. Hogy lehet valaki úgy nyitott, hogy megkérdőjelez valamit??

Aki - valójában érdeklődésből - Kérdezni mer, az azonnal Szkeptikus, mert nem (???) gondolkodik, nem fogadja el azonnal azokat a téziseket, amikre olyan büszkén hirdetik a Felébredtek, hogy ők azt átgondolták.

A kitartó Szkeptikus az elméleti viták során elnyerheti a Rendszerpatkány és a Troll címet is - továbbá meggyanúsítják, hogy valójában a Háttérhatalom fizetett ügynöke.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.