FANDOM


WEBLAP
Mindenegyben Blog
URL: mindenegyben-blog.com
Bejegyzés ideje: 2015. 06. 18.
Tulajdonos: Horváth Tomi
Székhely: Kerepestarcsa
Témakörei: Sokkoló videók, amiket csak megosztás után nézhetsz meg - vagy még akkor sem.
A lájkvadász honlapok az internetes tartalomszolgáltatás visszafelé fejlődő csökevényes farnyúlványai. Ott vannak a seggednél és kurvára idegesítőek.

Ilyen a Mindenegyben-Blog oldal is (.com és .net is), ami még annyi eredetiséget sem tud felmutatni, hogy saját neve legyen. Horváth Tomi nevű tulajdonosa megirigyelte a MindenegybenBlog népszerűségét, és koppintott. Ráadásul nem csak ezt.

Igénytelen, gagyi sablonos Wordpress honlapján kategorizálatlanul sorakoznak a cikkek. A minimál címek ingerlően figyelemfelkeltőek ("Sokkoló", "Ne nézd meg", "Nem hitték el, mi az, nézd meg te is"), van három mondat etetőszöveg, és egy videó. Amit nem nézhetsz meg. Amíg nem osztod meg, addig nem látod a videót. Amin általában nem is az van, amit beharangoztak.

Legtöbbször mégis győz a kíváncsiság, és zsákolunk neki egy újabb megosztást.

Kurva anyád, Tomi!
Killit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.