FANDOM


A cikkhez nyilvánosan elérhető adatokat használtunk fel,
melyeket a cikkben szereplő személyek maguk tettek nyilvánosan elérhetővé.

Felhasználásuk ezért nem sért semmilyen személyiségi jogot,
hiszen azt bárki maga is megtalálhatná máshol az interneten.


SZEMÉLY
Madocsai András
Madocsai
Más nevei: GeoTruth, Szabad Akarat, Fapocsai, Kentaur88888...
Foglalkozás: író,
Szakterület: Chemtrail
Tevékenység: megmondóember, aktivista

Madocsai András chemtrail-ellenes aktivista és internetes megmondóember. Ismert még a Geotruth és az Igazföld fantázianeveken. Egy ideig "Akarat Szabad" néven is megtalálható volt. Elterjedt gúnynevei a Gertrúd Virágföld és a Fapocsai is.

Végzettsége

Madocsai saját bevallása szerint a Jedlik Ányos Gimnáziumba, majd a gyöngyösi Károly Róbert Főiskolára járt. Saját magát mezőgazdasági mérnöknek titulálja. Angol tudása rendkívül gyenge, külföldi fórumokra írt angol bejegyzései, kommentjei rendre hatalmas derültséget keltenek minden, angolul csak egy kicsit is értő emberben.

Tevékenysége

Ogerle Kápor mellett az egyik legaktívabb a chemtrail-ellenes megmozdulásokon. Rendszerint az események másik szónoka[1], és monumentális, Fidel Castrot idéző hosszúságú, gyakran követhetetlen és csapongó beszédeket szokott tartani. Szintén gyakori előadója különböző hun-szkíta rendezvényeknek, illetve különböző, háttérhatalomról szóló beszélgetéseknek.[2]

Könyvet jelentetett meg „Napkelet lovai” címmel, amely megvásárolható a legtöbb hun-szkíta termékeket forgalmazó boltban.[3]

Madocsai hatalmas hordókban gyűjti az esővizet kertjében, hogy az így szerzett mintákat bevizsgáltatva bizonyítsa a chemtrailt. Hosszú és eredménytelen küzdelmet folytatott ezért, de sehol sem vették komolyan, mert ez az eljárás semmilyen szabálynak nem felel meg. Madocsai a legtöbb demonstrációra hoz a mintáiból, amelyek a hosszú tárolás miatt sokszor penészesek, poshadtak. Gyakran posztol fényképeket a hordóiba gyűjtött víz zavarosságáról, "szennyezettségéről", aminek oka azonban - permetezett vegyi anyagok helyett - a nem tisztított esőcsatornából lemosódott kosz, illetve a hordók eredendő koszossága, valamint az, hogy túl sokáig tárolja bennük ugyanazt a vizet, ami így megrohad.

Személyisége, megjelenése

Madocsai sokszor meglepően nyugodtan tud válaszolni a kérdésekre, olyankor megpróbál érvelni is, ám érvei rendszerint megalapozatlanok. Hamar elfogy a türelme, különösen internetes fórumokon szokott hazaárulózást és más agresszív kirohanást intézni. Öltözködése Oberléhez hasonlóan se nem változatos, se nem választékos, rendre kopott munkásruhában, borostásan mutatkozik. Facebookon vagy más internetes fórumokon sosem használ rendes fényképet magáról.

Mindemellett számtalan társkereső oldalon regisztrálva van Kentaur88888[4] néven. Innen megtudhatunk róla gyakorlatilag mindent. Például, hogy angol nyelvtudással rendelkezik (a nap vicce) "kicsit hisz a horoszkópban". Nincs gyereke[5], illetve van gyereke[6], de az elvált feleségével él(nek). Hobbijai[7]:

 • egészséges táplálkozás (natúr-, reformkonyha stb.)
 • ezotéria, misztikum, okkult tudományok
 • kert, szobanövények, virágok
 • kultúra (irodalom, színház, komolyzene stb.)
 • művészetek (képző-, tánc- és fotóművészet stb.)
 • természet, állatok, növények
 • természettudományok
 • utazás
 • vallás, filozófia, nemzetek kultúrája
 • testkultúra (fitness, jóga, tai-chi stb.)
 • háziállatok (kutya, macska, hörcsög, papagáj stb.)


Geotruth

Madocsai sokáig Geotruth Igazföld néven volt jelen a Facebookon. Ezt később megváltoztatta, mert a Facebook az álnév miatt blokkolta a profilját. A szkeptikusok ezt a nevét Gertrúd Virágföld-ként elferdítve is szoktak rá hivatkozni.

Másik csúfneve, a Fapocsai onnan ered, hogy a zavaros vízminták egyes nagy népszerűségnek örvendő elméletek szerint amiatt keletkeztek, hogy András a hordókba végzett önkielégítést. (Ennek angol szleng-szava a fapping)

Twitter

A fészbúk mellett már Twitteren is osztja baromságait[8].


Források

 1. https://www.youtube.com/watch?v=Rzl-pKyG6Ew
 2. http://fejerszovetseg.blogspot.hu/2012/08/lassan-olo-mergekrol-szol-madocsai.html
 3. http://www.magyarmenedek.com/products/5213/Napkelet_lovai_-_Madocsai_Andras.htm
 4. https://www.google.hu/search?client=opera&q=Kentaur88888&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
 5. http://www.kedvesem.hu/tarskereso/Budapest/kentaur88888/310499
 6. https://www.parom.hu/adatlap_Kentaur88888_c1415676.html
 7. https://www.parom.hu/adatlap_Kentaur88888_c1415676.html
 8. https://twitter.com/kentaur88888