FANDOM


A Caps Lock Csordás József nevével egybeforrt fogalom, de egyre elterjedtebb ennek a billentyűnek a használata konteós körökben országszerte.

Használata

A csupa nagybetűs írás eredetileg kiabálásnak minősül az írott szövegekben.

Azonban a konteósoknál nem kiabálást fejez ki, csupán véleményük korszakalkotó fontosságára hivatott felhívni figyelmünket, az eltitkolhatatlan és egyetlen IGAZSÁGra, melyet ők ismernek és mindenkinek el kell fogadnia.

Emellett az idősebb felhasználók egyszerűen látási problémák miatt használják: nem látják jól a kisbetűket (mert a nagyítható szövegről nem hallottak) és a netikett figyelmen kívül hagyásával "ordítoznak" a neten.

A kialakult netes illemtan azonban magasról leszarja, hogy mennyire hiszed fontosnak, vagy mennyire nem tudod, hogy hol a nagyítás a programban, CSUPA NAGYBETŰVEL ÍRNI VALAMIT BUNKÓSÁG ÉS NE CSINÁLD, KÖCSÖG!

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.