FANDOM


SZEMÉLY
Aranyi László
Aranyi

köcsög

Más nevei: "Arany" László
Foglalkozás: tanár, író
Szakterület: Tiltott Találmányok, Magyarság, Összeesküvés-elméletek

Aranyi László igazi polihisztor: magyarságkutató, nyelvész, ufo- és titkos találmány-szakértő, de ami legfontosabb: diplomás és jelenleg is dolgozó pedagógus. Tartalmas életművel indult és nagyon csúnyán félresiklott. Jogos az aggodalom, hogy ilyen állapotban informatikán kívül mit tanít még a rá bízott diákoknak az órákon?

Ha ismer egy hasonló portfólióval rendelkező urat, csak Arany László néven, akkor is jó helyen jár: 2015-ben (53 évesen) hivatalosan is megváltoztatta a nevét az Arany János verséből ismert szimpatikus "Arany Lacira"[1]. Hogy mi vesz rá egy férfit, hogy 50+ évesen változtasson családnevet, az rejtély, Lászlóról ezt az információt még nem találtuk meg.

Csak rá kell nézni, zsidó-cigány önelégült fasz.

más on ré, aki irányít titeket szopadékok és semmit nem tudtok ellene tenni. meghaltok.

csak utána kell nézni

ja és menj el logopédushoz te önelégült fasz, ha nevet váltasz, előtte tanulj meg szépen magyarul, mert hiába vezették meg Arany Jánost még is forog a sírjában, amikor kinyitod a bűzölgő lukat a cserpákod alatt és dől a szar belőle.

hányok tőled beszédhibás , ja és veled törlöm a seggem, majd küldöm a címet, ahol a képedből gyártanak klotyópapírt...

Élete[2]

Aranyi László): tanár, tudományos kutató, író.

Szentesen a Deák Ferenc Ált. Isk. végzett, a Horváth Mihály Gimnáziumban érettségizett, számítógép-programozói oklevelet szerzett a SZÁMALK égisze alatt Szegeden, Budapesten nemzetközi nyelvtanári képesítést kapott az ILS-nél (International Language School), 1995-től 1999-ig a Juhász Gyula Tanárképző Főiskola hallgatója, mint nevelőtanár-ifjúságvédelmi szakember, 1999-től 2002-ig pedig ugyanott, mint számítástechnika tanár. 2006-ban OKJ-s képesítést adó grafológia tanfolyamon szerzett képesítést. 2007. Űrakadémia, alap-űrhajóskiképzés, Huntsville, Alabama állam, USA. 2010-2012. Szeged Tudományegyetem "Szaktantárgyát angol nyelven oktató tanár" mesterképzés hallgatója.

Szentesen a Háziipari szövetkezet betanított munkása, az Asztalos- és Vasipari Szövetkezet segéd-, és betanított munkása, a Csm-i ÉLIKER Vállalat adatrögzítője, jelenleg a Deák Ferenc Ált. Isk. angol-informatika tanára. - a Csillagászok Baráti köre, a Magyar Asztronautikai Társaság, a VEGA írószövetség tagja, a Szentesi Találkozás az Ismeretlennel Klub vezetője, 1990-92: a Budapesti UFO Egyesület társelnöke, 1991-93 a Magyarországi Ufókutató Szervezetek Szövetségének titkára, majd egyéni tagja, 1995- a New York-i Tudományos Akadémia rendes tagja, az asztrofizikai, a régészeti és a biofizikai szekcióban, 1998-től a British Interplanetary Society tagja, 2004-től mecénás tagja. 2005-től a RYUFOR, valamint a Magyar Ufókutatók Világszövetségének tagja. 2006. decembertől a Maghar Akadémia elnöke.

Kutatási területei: ufológia, parajelenségek, Atlantisz, ősmagyarság, csillagászat-űrkutatás, téridő-szerkezet.

Kedvenc időtöltései: népművészet, olvasás, írás, műfordítás, kutatási tevékenység, kerékpározás, kirándulás, úszás, klasszikus- és standard táncok.

A Deák Ferenc Általános Iskolában társaival felépítette az ország 6. legnagyobb csillagászati obszervatóriumát, 1990-ben UFO-megfigyelőhálózat szervezője.

A Haditechnika című katonai szaklap űrkatonai szakfordítója, A Színes UFO állandó szerzője. 1989-ben megjelent a Szíriusz Kiadónál az Atlantisz Újjászületése című önálló sci-fi regénye, CD-n az Embergépek című regény, az In Memoriam Challenger - 1986, valamint az Atlantisz - az elfeledtetett civilizáció.

Munkássága

Mint önéletrajzából is kiderül: cikkeket és könyveket ír. Újabb könyveit, A földönkívüliek[3] és A Teljes Nag Hammadi Gnosztikus Könyvtár[4] címűeket a Magyar Menedék Kiadó terjeszti országszerte, hasonlóan Miskolci Laci könyveihez. Legújabb munkája a Kolbrin Biblia fordítása.

Emellett honlapot[5] is üzemeltet, melyen a széles spektrumú tevékenységét csodálhatjuk meg. Van itt minden:

Kiváló pedagógiai érzékkel felismerte, hogy a 2002-es cikkeit ma már senki nem fogja elolvasni, ezért követve a trendet Youtube csatornát csinált[7], ahol minden cikkét felolvasta és videóként kitette.

Természetesen a Facebookon is aktív[8], kis létszámú "Arany-csapat" csoportjából rendszeresen hordják ki az infókat a tagok a különféle magyarkodó és ezós csoportokba. Itt már NYELV-VÉSZ munkásságát is megtalálhatjuk.

Források

  1. Névváltoztatási okirat: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1852969484728034&set=ms.c.eJw1zNkJADEMA9GOFvmK5P4bW2Li3wczpvI~_nUq6EPnZBYKedLbhgSUvKGpBx6IzTzwgJnFtwqoB5wMBwkHZPpSTWG6iHkAvdMWA9w980yKS.bps.a.1852969461394703.1073741845.100000450026465&type=3&theater
  2. http://aranylaci.freeweb.hu/magam/magam.htm
  3. http://www.magyarmenedek.com/products/11244/A_foldonkivuliek_-_Arany_Laszlo.htm
  4. http://www.magyarmenedek.com/products/11243/A_teljes_Nag_Hammadi_Gnosztikus_Konyvtar_-_Arany_Laszlo.htm
  5. http://aranylaci.freeweb.hu
  6. http://aranylaci.freeweb.hu/petofi/tartalom-petofi.htm
  7. https://www.youtube.com/channel/UC-XX5ABkfyKXSnW7es5dhDQ/videos
  8. https://www.facebook.com/aranyi.laszlo.7