FANDOM


A magát nemes egyszerűséggel "Szakértő"-nek, vagy "Kutató"-nak tituláló személynek elsődleges ismertetőjegyei: tudása összességét Youtube videókból, Google Translate-tel (félre)fordított idegen nyelvű konteócikkekből és népi elbeszélésekből szerzi.

Tudását állítólag folyamatosan bővíti, ám valójában mindegyikük beáll egy irányra, és onnantól nem fogad el ellentétes (vagy részben eltérő) véleményeket. Így a tudása sem fejlődik, ezért helyette unalomból keresztes háborút indít az "ellentábor" ellen, hogy valamivel elfoglalja magát. Ez a harc általában hamar komolytalanná válik, mert tényekkel és érvekkel nem tud győzni, így csak személyeskedéssel tud visszavágni. Valódi munkája sokszor nincs is, így rengeteg szabadidejét a számítógép előtt töltve öngerjeszti magát a saját témájában.

Az Önképzett Szakértő gyakran tartja magát Felébredtnek is, és gyakran szerzője/tulajdonosa egy-egy Kontributor jellegű blognak, esetleg saját weboldalt is üzemeltet.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.